La fiabilitat d’un equip
amb experiència

LA NOSTRA HISTÒRIA

DES DE 1972

Construccions Rubirola va néixer l’any 1972 de la mà de Pere Rubirola i Esteba, que en aquell moment ja comptava amb un llarg recorregut en el sector de la construcció i que, després de gairebé 50 anys, continua sent un dels actius més importants de l’empresa. Ja des dels inicis, s’han dut a terme importants obres industrials, com ara treballs de manteniment, reformes i obra nova a la fàbrica Nestlé de Girona o l’ambiciós projecte d’ampliació i modernització de la fàbrica ATO de Vidreres (actualment Lletera Làctia) l’any 2000, aprofitant l’experiència acumulada fins al moment. En paral·lel, Construccions Rubirola també s’especialitza en altres tipus d’obres, destacant el seu expertise en rehabilitació d’obra rústica.

Construccions Rubirola

CONSTRUCTORS D’OFICI

Al llarg de la nostra història, a Rubirola hem anat evolucionant, incorporant les tècniques i maquinària més avançades, però sense perdre l’essència d’uns serveis de construcció de qualitat, basats en el coneixement adquirit. Defensem i hem conservat l’ofici de paleta, un perfil molt versàtil i qualificat que pot donar resposta a múltiples necessitats de construcció.

El nostres principals objectius són la satisfacció i la tranquil·litat dels nostres clients, i els assolim gràcies a la qualitat dels nostres acabats i la professionalitat del nostre personal.